Intézményi helyzet: 

igazolt koronavírusos tanulók száma 2
igazolt koronavírusos pedagógusok száma 0
karanténban, digitális oktatásban résztvevő csoportok száma 0

utolsó frissítés: 2021.05.11.


Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!

A COVID-19 világjárvány kapcsán az alábbi intézkedések érvényesek a Zeneiskola épületeiben:

-Az intézménybe csak tanulói jogviszonnyal és munkaviszonnyal rendelkező személyek léphetnek be. A Szülők az iskola  bejáratáig kísérhetik a gyerekeket. A Művészetek Házában az aulában várakozhatnak.

–  Az intézménybe belépéskor mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a közösségi terekben kötelező a maszk viselése diák és pedagógus számára egyaránt.

–  A zenekari és kórus próbák nem megtarthatóak. A kamarazene a terem adottságaitól függően megtartható 2-4 fő-ig. A színházteremben szekció és kamarapróbák 8-12 fő-ig lehetségesek.

– Betegség estén, csak orvosi igazolással térhet vissza a közösségbe a növendék. 

– Ha bármilyen okból nem tud megjelenni a növendék az órán, azt minden esetben jelezzék az érintett szaktanárnak.

– Az irodai ügyintézést kérem telefonon vagy online intézni. Ha elkerülhetelen a személyes ügyintézés, előre be kell jelentkezni a piliszene@gmail.com email címen, személyes adatok megadásával, időpontegyeztetéssel.

– Visszavonásig a Zeneiskola összes rendezvénye elmarad vagy elhalasztásra kerül.

– Telephelyeinknek az otthont adó iskola/Művészetek Háza járványügyi rendelkezései minden esetben irányadóak a Pilisvörösvári Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola tanulóira, szüleire, vendégeire, melyet az adott telephelyeken a felelős vezetők hoztak. Ezekkel összhangban, az érintett iskolákkal együttműködve végezzük pedagógiai feladatainkat.

A teljes protokollt az alábbi linken találja meg:

Tanévkezdési protokoll 2020-2021